Meest bekeken

Blog / Laatste nieuws

01
nov

Aan het begin van de coronacrisis zaten de champagne huizen nog met een overschot aan champagne. De lockdown en beperkingen betreft het vieren van oud en nieuw, evenementen zoals een bruiloft en het sluiten van de horeca zorgde er voor dat er veel minder champagne werd ingekocht dan normaal.

Lees meer »
28
okt

Of u nu een verscheidenheid aan wijnen voor uw restaurant op de juiste manier wilt bewaren of op zoek bent naar langdurige wijn opslag, er zijn een paar dingen die u altijd moet onthouden. Houd rekening met belangrijke factoren zoals temperatuur, vochtigheid en blootstelling aan lucht of licht. Bovendien is het belangrijk om de juiste wijn opslagtemperatuur te kennen voor rood, wit en alles daartussenin. Als u geen aangewezen sommelier in uw restaurant heeft, volg dan de onderstaande tips om het meeste uit uw wijnreserves te halen.

Lees meer »
24
okt

Kiest u voor een wijnbewaarkast of een wijnklimaatkast. En wat zijn de voordelen van beide kasten?

Lees meer »

Klantbeoordelingencijfer is gebaseerd op 363 beoordelingen

Categorieën

Merken

Andere zoek suggesties

Populaire zoekresultaten